تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
ایمن بار
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
مشخصه های یک پیکسل چیست؟

markazkharidcom

markazkharidcom

مشخصه های یک پیکسل چیست؟

نحوه ی تصویربرداری در دوربین هایی که به صورت کامپکت (Compact Camera) عکاسی می کنند ساده است. این دوربین ها دارای یک لنز ساده در ابتدا می باشند که برای تمرکز بر روی مورد عکاسی از آن استفاده می شود. پس از ورود نور از دهانه ی لنز، این نور بر روی صفحه ای که از جنس شیشه است و بر روی آن رنگدانه های قرمز، سبز و آبی با همین ترتیب تعبیه شده اند تابانیده می شود. در پشت این شیشه ، حسگر کوچک و ارزانی از جنس سیلسکون قرار گرفته است. این حسگر با استفاده از نوری که از شبکه های این شیشه میگذرد می تواند تشخیص دهد که هر پیکسل را به چه رنگی نگاشت کند.
شرکت ها اغلب به دلیل آشنایی کاربرانشان با اصطلاح پیسکل فقط در جهت استفاده ی ابزاری از واژه ی مگا پیکسل از ایجاد امکان تصویر با یک کیفیت واقعی صرف نظر می کنند و با قرار دادن حسگر هایی کوچک که ارقام مگا پیکسلشان بالا نیز هست و منجر به ایجاد نویز در تصویر می شود سعی دارند تا محصولات خود را به بازار عرضه کنند.
حسگرهای درون این دوربینها هر کدام درصدی نویز را همراه دارند. منظور ما از نویز تفاوت های تصادفی است که حاصل از شدت نور در تصویر می باشد. در صورتی که نوز کافی از طریق لنز به حسگر نرسد این تفاوت ها صورت می گیرد و در عکس نیز ثبت می شود در حالی که در واقعیت چنین نیست.
حسگرهایی که بتوانند نویز را کمتر تولید کرده و یا ان ر به طور کلی حذف کنند بسیار گران هستند. همچنین برای حسگرهای بزرگ مسئله ی نویز مطرح نیست زیرا آنها به واسطه ی ابعادشان نور را به طور کافی از خود عبور می دهندو عدم وجود نویز را تضمین می کنند. در واقع دلیل اصلی ایجاد نویز در گوشی های تلفن همراه در مکان های تاریک نیز کوچکی ابعاد انها می باشد که از رسیدن نوزر کافی به انها جلوگیری می کند. حذف کردن نویز موجود در تصاویری که توسط دوربین های کوچک تشکیل شده است کار ساده ای نیست و در صورت امکان پذیر بودن نیاز به هزینه ی بالایی دارد. به این دلیل است که شرکت ها برای اقتصادی تر کردن دوربین های عکاسی به کار رفته در محصولاتشان از به کار گیری حسگر های مناسب صرف نظر می کنند و از حسگر های کوچکی استفاده می کنند که نویز بالا و همچنین مگا پیکسل بالایی دارند و این خود باعث می شود تا تصویری پر از ویز در نتیجه حاصل شود.
نکته ی دیگری که شاید توجه شما را جلب کند نقش تعداد پیکسل است. در صورت ثابت ماندن اندازه ی حسگر یک دوربین عکاسی، با افزایش تعداد پیکسل های به کار گرفته شده در ان، نقشی که لنز بر روی کیفیت می گذارد پررنگ تر می شود. لنز های ارزان تر عموما باعت ایجاد تصاویری محو ت می شوند که البته چشم غیر مطلح قادر به تشخیص آن نیست.

حال فرض کنید که بدون اینکه کیفیت لنز را در نظر بگیریم به افزایش تعداد پیکسل های موجود در حسگر بپردازیم. در این صورت اطلاعاتی که از طریق لنز به حسگر برای ثبت در هر پیکسل انتقال داده می شوند دقیقا اطلاعات واقعی نخواهد بود و این یعنی رنگی که به پیکسل های مجاور در نقار مرزی بر روی حسگر نگاشت می شود رنگی یکسان خواهد بود. حاصل این عملکرد عکسی است که شاید در زبان ۱۵ مگا پیکسل باشد ولی در واقع ساخته شده از ۵ میلیون رنگ دانه ی متفاوت خواهد بود.
اتفاق ناگوارتری که ممکن است بیافتد وجود لنزهای ضعیف در دوربین هاست. این لنز های ضعیف موجب درهم ریختگی رنگ ها در هنگام ثبت تصاویر می شوند به این دلیل که نور تابیده شده بر آنها چنان شدتی دارد که بر دیگر پیکسل ها نیز تاثیر می گذارد. این تفاوت و در هم ریختگی عکس را می توانید با یک امتحان ساده به وضوح ببینید. کافی ست در روزی افتابی با یک دوربین ارزان اما با مگاپیکسل بالا از یک گل سرخ عکس بگیرید. مطمئنا پس از تماشای تصویر اولین چیزی که توجهتان را جلب خواهد کرد هاله ی قرمز رنگ دور گل سرخ خواهد بود. این هاله ی قرمز رنگ همین نفوذ رنگ ها در یکدیگر است

مرکز خرید

موضوع :
برچسب ها : ,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در يکشنبه 25 شهريور 1397ساعت 12:18 توسط markazkharidcom | تعداد بازديد : 46 | |