تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
ایمن بار
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
جزئیات و بررسی استفاده کوجیما از برخی کارکنان کونامی

markazkharidcom

markazkharidcom

جزئیات و بررسی استفاده کوجیما از برخی کارکنان کونامی

جزئیات و بررسی استفاده کوجیما از برخی کارکنان کونامی

صنعت تولید بازی های ویدئویی با توجه به علاقه مندان بسیاری که این گونه از بازی ها دارند، صنعتی پردرآمد و پول ساز است. همین امر سبب شده است تا از زمانی که این بازار قابلیت ها و پتانسیل های بالای خود را نشان داد، شرکت های بزرگ فعال در دیگر زمینه ها نیز به این بازار ورود نمایند. بخش نسبتا قابل توجهی از این بازار عملا در اختیار شرکت ها و کمپانی های تولیدکننده ی سخت افزار بازی یا همان کنسول های بازی است.
در حال حاضر این بخش از بازار در اختیار سه شرکت بسیار بزرگ است که مجال رقابت در این بخش را به رقیبان نوپای خود نداده و به تاخت و تاز خود در این بازار سالیان متمادی است که ادامه داده اند. شرکت های سونی (با مجموعه کنسول های پلی استیشن)، مایکروسافت (با مجموعه کنسول های ایکس باکس) و نینتندو این سه غول عرصه تولید کنسول های بازی هستند. البته در کنار این ادوات بازی، استفاده از کامپیوترهای شخصی نیز برای انجام بازی های ویدئویی به امری متداول تبدیل شده است.
در کنار این تولیدکنندگان سخت افزار، گروهی دیگر از فعالان در عرصه بازی های ویدئویی حضور دارند که بار بخش نرم افزاری این بازار را به دوش می کشند. این شرکت ها وظیفه تولید و توسعه بازی های مختلف برای این کنسول ها را به عهده دارند. با توجه به ماهیت این بخش از بازار و تنوع گسترده ای که در آن وجود دارد، شاهد حضور تعداد بسیار زیادی از استودیو ها و شرکت های بازی ساز در بازار تولید بازی های ویدئویی هستیم.
البته بسیاری از این شرکت ها وابسته یا تابع شرکت ها و مجموعه های تجاری بزرگ تر هستند. اما در این میان هستند شرکت های مستقلی که مطابق سیاست های کاری خود اقدام به تولید بازی می کنند. در نهایت و در کنار این توسعه دهندگان بازی، شرکت های بزرگ دیگری وجود دارند که وظیفه انتشار و توزیع گسترده بازی های توسعه داده شده توسط استودیو های بازی سازی را برعهده دارند.
این شرکت ها که به عنوان ناشرین بازی شناخته می شوند بیشتر دارای ساختار تجاری هستند تا ساختار فنی و تخصص اصلی آن ها بازاریابی و ایجاد شبکه توزیع و راه های نوین انتشار بازی های ویدئویی است. همانند هر صنعت دیگری، در صنعت تولید بازی های ویدئویی نیز علیرغم نقش بالایی که مسائل تکنولوژیکی دارند و لزوم وجود امکانات نرم افزاری که برای تولید بازی مورد نیاز است، نقش اصلی در تولید بازی را نیروی انسانی خلاق و متفکر ایفا می کند. جایی که در آن خلق شخصیت ها و داستان های جذاب برای شکل گیری یک بازی پرطرفدار انجام می شود.
از همین روی شاهد ظهور و پرآوازه شدن برخی از اسامی در دنیای تولید بازی های ویدئویی هستیم. یکی از این نام های پرآوازه هیدئو کوجیما ژاپنی است. کوجیما در سال ۱۹۶۳ متولد شده و تاکنون سابقه حضور در بیشتر بخش های اصلی تولید یک بازی ویدئویی را داشته است. او که اکنون به عنوان مالک و بنیان گذار شرکت Kojima Productions شناخته می شود، تاکنون در نقش های تهیه کننده، کارگردان، نویسنده، طراح، شخصیت پرداز و غیره در تولید بازی های مختلف به ایفای نقش پرداخته است.
بخش عمده ی سابقه کاری کوجیما به فعالیت در کمپانی معروف کونامی مربوط می شود. جایی که وی در سنین جوانی کار جدی خود در زمینه تولید بازی های ویدئویی را آغاز نمود و سپس با ترقی و پیشرفت چشمگیری که حاصل نمود موقعیت خود را تا سطح مدیریت شرکت نیز بالا کشید. یکی از درخشان ترین تولیدات شرکت کونامی مجموعه بازی Metal Gear است که شخص کوجیما نقطه آغاز و شکل گیری این بازی در شرکت کونامی بوده است.
نخستین نسخه این بازی که برای کنسول پلی استیشن ساخته شد با چنان استقبالی مواجه شد که شرکت کونامی را مجاب به ساخت دنباله ای چندین نسخه ای از این بازی تاکنون نموده است. ارتقای موقعیت کوجیما در مجموعه کونامی و ورود او به تیم مدیریتی شرکت که ناشی از موفقیت های حاصل از کارهای هوشمندانه او بود سبب شد تا شرکت کونامی با تاسیس شرکت Kojima Productions به عنوان یکی از زیرمجموعه های خود که مستقلا کار انتشار مجموعه بازی Metal Gear را دنبال می کرد، موافقت نماید.
تاسیس این شرکت در سال ۲۰۰۵ سبب شد تا کوجیما به موفقیت های خود در کونامی ادامه دهد تا جایی که در سال ۲۰۱۱ به مقام معاونت اجرایی Konami Digital Entertainment نیز رسید. از آن زمان به بعد، رابطه کوجیما با کمپانی کونامی دیگر مانند گذشته مثبت پیش نرفت و این موضوع سبب شد تا در سال ۲۰۱۵ کوجیما عملا ارتباط کاری خود با مجموعه کونامی را قطع کرده و در قالب یک شرکت مستقل بر روی پروژه های خود کار کند.
اکنون و با گذشت مدت زمانی نسبتا طولانی از این اختلافات و درگیری ها که منجر به جدایی کوجیما از شرکت کونامی گردید نیز هنوز هیچ یک از طرفین حاضر به ارائه توضیحات در این باره نیستند و دلیل اصلی این اختلافات همچنان محل سوال است. اما بسیاری دلیل این جدایی را اصرار کوجیما بر خاتمه مجموعه ی Metal Gear برخلاف میل کونامی می دانند. کوجیما که پس از این جدایی از کونامی قصد خداحافظی از دنیای بازی های ویدئویی را داشت با اصرار دوستان و همکاران خود در این صنعت باقی ماند و تصمیم به توسعه یک بازی جدید گرفت.
در ابتدای مسیر موفقیت او کمی دور از ذهن به نظر می رسید چون او کمترین امکاناتی برای راه اندازی استودیوی خود و حتی مکانی برای آن را نیز در اختیار نداشت، اما به مرور و با کمک برخی از همکاران سابق خود در کونامی موفق به شروع کار شد. اخیرا کوجیما پرده از پروژه خود تحت عنوان Death Stranding برداشت. در اولین قدم از اقدامات انجام شده برای ساخت این بازی، کوجیما اقدام به جذب نیروهایی نمود که شناخت کافی از انگیزه، تجربه و توانایی آن ها داشت.
به همین منظور او به سراغ همکاران سابق خود در کونامی رفت که سال ها با آن ها همکاری داشته و آشنایی کاملی نسبت به آن ها به دست آورده بود. در اولین قدم او شینجی هیرانو که در کونامی سابقه مدیریت بخش های اروپایی و آمریکایی شرکت را در رزومه خود داشت، به عنوان رییس کمپانی منصوب نمود. کوجیما سپس به سراغ نفرات دیگری از کونامی رفت که از جمله می توان به دستیار کارگردان (Ayako Terashima)، طراح هنری (Yoji Shinkawa)، تهیه کننده (Kenichiro Imaizumi) و طراحل مراحل (Jackie Tan) بازی اشاره نمود.
البته با توجه به پیشرفت مراحل ساخت بازی Death Stranding Playstation 4 و نیاز کوجیما به نفرات جدید او باز هم به سراغ همکاران سابق خود در کونامی رفته است. اخبار جدیدی که در این خصوص منتشر شده است حاکی از آن است که با جذب این نفرات جدید تعداد کارمندان سابق کونامی در تیم کوجیما به بیش از ۱۰ نفر خواهد رسید. درخصوص نفرات جدید جذب شده می توان از چهره های شاخصی نظیر Chihoko Uchiyama (انیماتور و شخصیت پرداز)، Masaki Saito (توسعه دهنده بازی)،Yasuhiro Kawakami (طراح هنری) و غیره نام برد.
قطعا این اتفاقات به رابطه کوجیما با شرکت کونامی لطمه بیشتری نیز خواهد زد. این اختلافات کار را به جایی رساند که نام کوجیما از روی جلد بازی Metal Gear Solid V حذف گردید. البته بعدا مشخص شد که کونامی در تیتراژ پایانی بازی با عبارتی کلی (تشکر از همه کسانی که در ساخت بازی دخیل بوده اند) که البته بسیاری منظور آن را کوجیما دانستند از این عضو سابق و موثر خود قدردانی کرده است. همین مقدار نیز با توجه به مشکلات رخ داده بین کمپانی کونامی و شخص کوجیما کمی دور از ذهن بوده است.

مرکزخرید دات کام

موضوع :
برچسب ها : ,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در يکشنبه 30 تير 1398ساعت 12:50 توسط markazkharidcom | تعداد بازديد : 36 | |